Değerli Genç Kızlarımıza Öğütler Dikkat Etmeniz Gerekenler

Öyle bir devirdeyiz ki erkek arkadaşı olmamak eksiklik-kusur gibi kabul ediliyor. İlerde büyük yanlışlar yapmamak için şunlara lütfen dikkat edin.

1-İlk beraberliğinizi evlendiğinizde yaşayın. Bir kadın ilk kimin ile beraber oldu ise hayat boyu onu sever ve bağlanır. İkinci-üçüncü evliliklerini yapmış olsa bile ilk eşini hiç unutmaz. Boşanmaların ve evlilik içi problemlerin sebeplerinden en önemlisi evlilik öncesi yaşanlardır.

2-Sevgiliniz bile olsa asla evlenmeden beraber olmayın. Bu sizi sevgilinizin gözünde saygın biri yapar. Erkekler kolay elde ettikleri kadınlara kıymet vermezler ve onu basit kadın görürler. Eğer namuslu biri olsa evlenmeden benimle beraber olmazdı diye düşünür, sizinle alakalı ciddi şüpheler içine girer, bunuda elinde olmadan yapar. Eşinizin gözünde basit kadın olmayın. Nişanlınız bile olsa cinsel olarak yakınlaşmayın, nişan dediğiniz bir yüzüktür, adam sizle bir gece beraber olur ve yüzüğü kaldırır atar, bunun o kadar çok örneğini gördümki…. Hatta size eğer benimle beraber olmazsan nişanı bozarım diyebilir, o bozmadan sen ona yüzüğü verki alem şerefli kadın görsün. Bir erkeğin evlenmeden sizden aldıklarının yerini hiçbir şey dolduramaz bunu unutmayın.

3-Bekaret zarı yaratıcının kız çocuklarına koruma amaçlı verdiği bir ikramdır. Erkek çocukları tuvaletini yapar ve idrar geri içeri girmez, kız çocuklarının idrarının çıktıktan sonra rahme geri girme tehlikesi vardır ve Yaratan onları korumak için rahmin etrafını soğan zarı gibi ince bir zarla örtmüştür. Bu zar çok incedir, en ufak bir darbede ve müdahalede yırtılır. Bekaret zarının maksadı namuslu olup olunmadığı ile alakalı değildir, fakat ilk gece yırtılması ilk defa beraber olunduğunuda gösterir.Unutmayın namus zarda değildir ama namuslu bir kızda eşinden başkası ile beraber olmaz.

4-Boşanıp yeni evlenen kişilerde mutluluk oranı çok düşüktür, hata yapmadan doğru kişiyi bulmaya çalışın. Doğru kişide şunlara dikkat edin; evleneceğiniz kişi mutlaka bir iş sahibi olsun, zengin olmayabilir ama iş sahibi olursa evini geçindirir. Size değer verdiğini hissettirir, size kıyamaz, gözleriyle sizi sever, sizden menfaat elde etmeye çalışmaz bilakis size birşeyler vermeye çalışır (not: kaz gelecek yerden tavuk esirgememek tarzındaki iyilikler hariç). Sizi ne olursa olsun bekler.

5-Bazen anne-babanızın yaptıkları size ters gelebilir, onları eski kafalı olmak ile itham edebilirsiniz. Şunu asla unutmayın sevdiğiniz erkek veya beraber olmak için ailenizi feda ettiğiniz kişi sizi asla anne ve babanız kadar düşünmez, o yüzden ailenizi gençlik aşkınız uğruna feda etmeyiniz. Geri geldiğiniz zaman o anne-babayı bulamayabilirsiniz. Onlar çocukları için en doğruyu yapmaya çalışırlar. Anne-babanın sezgilerine güvenin, onlar kötü niyetli insanı tanırlar ve anlarlar.

6-Çalıştığınız yerde, bulunduğunuz yerde kendinizi güvende hissetmeniz için giyiminize dikkat edin, erkekleri fazla tahrik etmeyin, tahrik edecek kıyafetler giymeyin neticesi acı olabilir.

7-Evlilik öncesi beraberlikler yaşamış kızların evlilik sürecinde çok sıkıntılar yaşar. Boşanmaların temelinde önceki yaşanmışlıkların çok rolü vardır. Birçok erkek ile beraber olan bir kadın elinde olmadan kıyaslamalara girer. Önceki sevgilim şöyle idi, bana şöyle davranırdı, kıymetimi iyi bilirdi, sağlam bir erkekti gibi kıyaslamalara otomatikman girer, canı sıkılır, mutsuz olur, tüh onu kaçırmasaydım vb. gibi duygular yaşar, pişmanlıklar yaşar, yaşar, yaşar. Asla mutlu olamaz. İlkleri kiminle yaşarsa onunla mutlu olur, ilk öpüşme, ilk elelele tutma, ilk dokunma …… gibi.

8-Evde kalmak diye bir şey yoktur aslında, fırsatları değerlendirememek vardır, birçok evde kalmış kızla görüştüm hepside daha iyi bir fırsat gelecek diye ellerindekini teptiklerini söylediler. Bütün genç kızlarda evde kalmak korkusu vardır, en güzelinde bile. Siz sakın ilerde daha iyi bir fırsat gelir diye elinize gelen düzgün fırsatları tepmeyin.

9-Birçok kız bu yaşlarda yanlış tercihlerin kurbanı olmuşlardır. Sizinle evlenmek niyeti ile yakınlaşan bir kişi gerçekten size değer veriyordur. Evlenmek niyeti olan bir kişide sizle konuştuktan sonra ailenizle tanışmaya çalışır, eğer böyle yapmıyorsa niyeti başkadır. O zaman bir pisliği çöpe atar gibi onun hayatınızdan atın. Sizi gerçekten seven biri gerdek gecesine kadar bekler. Sizin yanınızda olmak ona herşeyden daha güzel gelir, cinsellik ikinci plandadır.Birden fazla erkekle birlikte olmak kadına zarar verir.

Erkekler Cinsellik Yaşayan Kızlar Hakkında Ne Düşünür okumak için tıkla.

25 yorum:

  1. çok guzel bir yazı teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

      Sil
  2. Söylediklerniz mantikli.Keske sizinle irtibata geçebilseydim.Bana yol göstermenizi isterdim.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Ne diyelim helsl olsun size.......

    YanıtlaSil
  6. Harcatmayın kendinizi hanimlar size tesekkur ederiz

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel yazmışınız tşkkrler.daha çok okuyucuya ulaşması lazım bence.çünkü çok önemli şeyler bunlar

    YanıtlaSil
  8. Yobazlıktan başka bir şey değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen galiba öyle kadınlardan değilsin. Sana çok dokundu bu yazı. Okuma bence.

      Sil
  9. Slm orhan Ben 0543 859 1220

    YanıtlaSil
  10. Süper yazmışsınız! Bir erkek olarak söyleye bilirim ki bundan iyi anlatılamazdı. Ama maalesef bazı kadınlar kullanılmayı seviyor. Onları işin sevgi kısmı değil de, cinsellik kısmı ilgilendiriyor. Fahişe gibi yani. Böylelerine kadın bile deyilemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ülkede sürekli kadınları suçluyorsunuz ya hayret.Bir erkek karşısındaki kadının cinsel ilişki yaşamamısını isterken kendi cinsel ilişkisi hat sefada.Kardeşim kadın istediğini giyer kendi bedenidir sanane eğer sen burdaki algıyı beni davet ediyor diye yorumluyorsan o senin sapıklığındır.Siz yatağa attığınız kadın sayısıyla erkekliği ölçüyorken kadınların cinsel ilişkisine karşı fahişe lafını sana yedirirler.O yüzden ilk önce şeyinize hakim olun da sonra gel burda cümle kur.Zaten bir kadının evleneceği erkek kan gelip gelmemesine bakıyorsa kendine eş değil zar arıyordur.İnşallah bu zihniyet bir gün biter de kadınların yükü hafifler.

      Sil
  11. selam jıgolo onur been istanbuldan 05417391701

    YanıtlaSil
  12. değerli genç erkeklerimize de öğüt veren bir yazı yaz . kadınlara nasıl davranılacağını öğret tecavüz edilmemesi gerektiğini öğret. zihinlerini temizlemeyi öğret. saçma sapan yazılar yazma işe yarar yazılar yaz. algı oluşturmaya çalışma ! oluşturacaksan erkekler üzerinde oluştur görelim başarını !

    YanıtlaSil
  13. yorum yapan arkadaşlara bakınca daha yazmayı bilmiyor kadın bile deyilemez diye ahkam kesiyor... ya diğerleri ! kaan serdar ve orhan !!! yazıyı kimlere yönetmen gerektiğinin kanıtıdır !

    YanıtlaSil
  14. ADAM DİYECEĞİM AMA ADAMLARA HAKSIZLIK OLUR,U KARAKTERİNE AHLAKSIZLIĞI KABULLENMİŞ TABİRİ CAİZSE AKLI BİYERİNİN UCUNDAN ÖTE GİDEMEYEN BU TİP İNSANCIKLARA NE ANLATIRSANIZ ANLATIN AKILLARINDAN BİR ŞEYİ DÜZELTEMEZSİNİZ.. ZATEN BU TİPLER TOPLUMDAKİ AİLE YAPISINI BOZMAK VE KENDİLERİNİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA BİZİ DE ÇEKMEK İÇİN BATILI DEVLETLER TARAFINDAN SATIN ALINMIŞ MEDYANIN ÜRETMEYİ AMAÇLADIĞI TİPLERDİR. TABİİ HERKESİN CİNSELLİĞE İHTİYACI VARDIR NEFSİ KARŞI CİNSE MERAK DUYAR.. BU FITRATIMIZDA VAR ASLA İNKAR EDİLEMEZ AMA YARADAN SAHİBİMİZ BUNA HELAL YOLDAN NİKAH İLE EŞ EDİNİLMESİNİ EMRETMİŞTİR.. TABİ ALLAH SÖZÜNÜ DUYUNCA RAHATSIZ OLANLAR VARDIR ANCAK İNSANI YARADAN NEFSİNİN ONA NE FISILDADIĞINI BİLEN SORUNLARLA EKSİKLİKLERLE BOLLUKLARLA İMTİHAN EDECEĞİNİ DE BİLDİRİYOR. AHZAB 33 AYETİNDEKİ (MERAK EDEN OKUSUN) KURALLARI ALLAH KOYAR VE KULLAR BUNU İŞTİNCE ..BENCE ŞÖYLE OLMALI...BANA GÖRE ŞUDUR VS FİKİRLER İLERİ SÜRMEK AHMAKÇA OLACAKTIR... ZATEN BİZ ALLAH cc KİTABINI ZAHMET EDİP MANASINI BİLE Bİ OKUYUVERSEK YENİ NESİLE ÖRNEK BİR HAYATLA BU SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ.. TAVSİYEM TEFSİRLERDEN DE FAYDALANARAK BİR AN ÖNCE KURAN IN ANLAMNI OKUYALIM.. KENDİMİDEN BAŞLAYALIM.. SAYGILAR MÜMİN BİR KARDEŞİNİZ..

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Güzel yazı. Kadınların erkeklerin gözünden bakmasını sağlayabilecek kadar detaylı. Elinize sağlık. Şunu da unutmamalı, bir nesli sinema salonlarına doldurarak devamlı seanslarla sabahtan akşama kadar porno ve karate filmi izlettiler. Sinema salonlarından çıkan kişileri düşünün... sonra da onların ebeveyn olduğunu. Erkeklerdeki değşiklikleri, düşüncelerinin ne hale geldiğini ve kızları nelerin beklediğini. Mevzu sadece zar değil maalesef Bitmez...

    YanıtlaSil
  17. Örnek Ateşli bayan arayan ve jigolo olmayı arzulayan tipler...

    YanıtlaSil
  18. bi kızın anası orospuysa o kızda orospu olur anası çıplak geziyorsa kızda gezer anası sevgiliyken sikişiyorsa kızı na da sevgilinle sikiş der genç kızlar sevgilileri ile anaları yüzünden sikişiyor anaları terbiye vermiyor vay efenim kızımı sikip terk etti çocuk napsın aq senin orospu kızınla bide evlenecek miydi

    YanıtlaSil
  19. ha bide şöyle bişey var bir kız sevgilisiyle sikişiyorsa evlendiyinde kocasını aldatır başka erkeklerle sikişmeye çıkar böylelerini taşlamak lazım sonra vay efem kadın cinayeti kadınlar orospu olmaya kalktıysa erkeklerde siktiyse suç erkeyin deyildir karı siktirmeyecekti kendini sikilen götün davası olmaz aşk meşk geçin bunları erkeklerin hepsi bi kızı domaltıp sikmek için sevgili olur kız bunu bilir sikişmek kızın doğasında var yoksa bi erkeyin bir kızla gezmesi kızlara yapılan iltifatlar erkkeler bayılıyo mu sanıyonuz kızı siktin mi aşk var hele bi kız sikişmem desin bak görsün erkek onu nasıl terk ediyor ha işte o zaman aşk maşk biter aq

    YanıtlaSil
  20. Ben esmer 27 yasinda minyon tipli güzel bir bayanım porno filminde oynamak istiyorum sevilay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  21. GUZEL anlatmissiniz.Doğru söylüyorsunuz.Fakat ıslam hem kadinin hemde erkeğin 2 bacak arasını korumasını söylüyor.Ayetlerden biliyorum.Evlilik öncesi cinsellik yaşamış ,yada flört etmiş erkekler de karısının kiymetini bilmiyor.Bir fahişe ile beraber olmuşsa karısından da o fahiseye yaptırdığı haramlari yapmasını bekliyor.Karisina hayvan gibi davranıyor.Ki dinimizde hayvanların da çok geniş haklari var.Günümüzde daha doğrusu yıllardır erkekleri evlenmeden önce genelevlerine götürüyorlar.Bunun dinimizde yeri yok.'Temiz kadınlara temiz erkekler'dinimizde hüküm bu.Evlilik öncesi haramlara yaklaşıp,her harami işleyip de sonra temiz kız arayan kişi dini ihlal ediyor hemde namussuz olduğunu ispatlamış oluyor.Yazdiklariniza yobazlık diyen kişi ,ve dinin yapma dediklerini yapan kişiler ileride zuhrevi hastalıklar hastanesini boylarlar,başka sekillerdede çekerler,Allah in dediklerinde hikmet çok imiş derler fakat iş işten gecmis olur.Belki anladıkları zaman tam son nefesleri olur.Hiçbir anlamı kalmaz.

    YanıtlaSil