Sık 31 Çekmenin Yararları ve Zararları Mastürbasyon Yapıp Sperm Boşalmak Zararlı Mı?

Evet inkar etmeyelim hepimiz 31 çekiyoruz ve bu eylemi gerçekleştirmeye bayılıyoruz. çünkü 31 çekerken bambaşka dünyalara gidiyoruz. dünyanın derdinden gürültüsünden kurtulup kısa bi süreliğine coşuyoruz attırıyoruz fışkırtıyoruz. ama 31 çekmenin faydaları ve zararları hakkında yeterli bilgimiz yok.

1) Sizi abazalıktan alıkoyar. gördüğünüz her kadına azıp kudurmazsınız işinize kolayca bakarsanız.

2) Hayalgücünüzü kullanma konusunda profesyonel olursunuz. düşünün lan günde 3 kere istediğini sikiyorsun. size pas vermeyen komşu kızını, televizyonda görünce sikini kaldıran sikmek için öldüğün ünlüyü. 

4)intikam alırsınız. size kötülük yapan bir kızı (örneğin facebookta size engelleyen bir kızı) düşünerek onu her pozisyonda becerdiğinizi düşünüp rahatlarsınız.

5) Zaman geçirirsiniz. mesela 1 saat sonra sevgilinizle buluşacaksınız ama zaman geçmek bilmiyor. buluşmadan önce sevgilinizi çeşitli pozisyonlarda becerip zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Zaten bir kızla buluşmadan önce erken boşalmamak için 31 çekip gitmek lazım yoksa hemen boşalırsınız.

6) Penisiniz büyür. düzenli günde 1 kere 31 çektiğiniz takdirde 2 sene içerisinde penisiniz 3 cm uzayacaktır. bunun nedeni sürekli çek bırak şeklinde 31 çekmektir penis esner ve uzama sağlanır.

7) Tecrübe kazanırsınız. evet milli olmayan liseliler. nasıl boşaldığınızı falan görürsünüz. ve sorunlarınız varsa bunu bir şekilde halledersiniz. Mesela erken boşalıyorsanız 31 çekme süresini uzatıp vucuda geç boşalmasını öğretebilirsiniz. 

8) Uykusuzluğa birebirdir. eğer uykunuz yoksa ve uyumak zorundaysanız gidin güzel bi 31 çekin 2 dakika sonra da işeyin. dakkasında uykunuz gelir. test edilmiştir.

10) Mutlu olursunuz. evet orgazm sonrası mutluluk paha biçilemez. Zaten 31 sonra mutluluk hormonu salgılanır. 
SIRA GELDİ ZARARLARINA ::
31 çekmenin herhangi bir zararı bulunamamıştır mesela fazla 31 çekip mastürbasyon yapıyorsanız ölmezsiniz veya fazla 31 çekmek kısır yapmaz aksine sperm üretimini arttırır bu yüzden 3 gün 31 çekmezseniz kasıklarınız ağrımaya başlar zaten vucut siz 31 çekmeseniz de otomatik olarak bir süre sonra kendi boşalır yani bu boşalma işi doğaldır zararı yoktur dilediğiniz kadar çekebilirsiniz hem kimseye çevreye bile zarar vermiyorsunuz kendi kendinizi tatmin ediyorsunuz zararı yoktur ama yararı çoktur 31 çekmenin hadi iyi boşalmalar .. bende gidip bir porno açıp boşalayım sonra uyurum ohh mis =)  Aşağıdan yorum bırakabilirsiniz ve diğer yazılan yorumları okuyabilirsiniz. 31 ÇEKMEZSENİZ ZATEN VUCUT DIŞARI ATILMAYAN ÖLÜ SPERMLERİ KENDİ KENDİNE ANİ BOŞALMA İLE ATAR VE YENİ CANLI SPERMLERE YER AÇAR 31 ÇEKEREK VUCUDA YENİ SAĞLIKLI SPERM ÜRETMEYE TEŞVİK EDERSİNİZ.
Konuk yazar: Coşkun

8 yorum:

  1. SLM İSTANBULDAN EFE BEN 5373071055 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM CARİ WATSAP LİNA VİBER VAR

    YanıtlaSil
  2. BEN İSTANBULDAN HAKAN YAS 25 AZMIS HANIMLARI BEKLIYORUM 0553 725 67 16

    YanıtlaSil
  3. bizim öğretmen çok çekerseniz çocuklarınız sağlıklı veya iyi olmaz yani elinizden geldiği kadar az çekin hatta olursa hiç çekmeyin dediki bütün güzel suyu gençken atıyorsunuz sonra güzel çirkin pis olanı kalıyor onunlada çocuk yapıyorsunuz yani lütfen bu soruya cevap istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kac yaşındasınki dilersen bu konuyu sana düzgün ve dürüstçe anlatabilirim

      Sil
    2. yav nerden uyduruyonuz bunları bir kere sen güzelsen her türlü çocuğunda güzel olur yoksa pis su temiz su olayı yok sperm sürekli üretilir ve her seferinde daha güzel üretim gerçekleşir yani boşalınca eskileri atarsın ve yeniler hemen üretilmeye başlar birkaç güne yeniler gelir ve bekler sonra onlar bayatlar sen eğer boşalmazsan vucut bunlar bayat diye dışarı atar yani istemsiz boşalırsın ki yenilere yer açılsın ve üretime başlansın o yüzden ne kadar çok çekerseniz vucut der ki ben o kadar fazla üreteyim bununda çocuk sahibi olmada katkısı büyüktür ama eğer 31 çekmezseniz vucutta sperm üretimi yavaşlar ve yeniler ihtiyaç yok diye vucut üretmez kullanılmıyor diye O YÜZDEN ÖNERİM DÜZENLİ BOŞALIN İŞLEYEN DEMİR PAS TUTMAZ SPERM DE ASLA BİTMEZ YAŞLANDIKÇA DAMARLAR KALINLAŞIR VE O YÜZDEN SERTLEŞME SORUNU OLUŞUR TAVSİYEM GENÇKEN TADINI ÇIKARIN BIRAKIN BU BOŞ LAFLARI

      Sil
  4. ben sürekli azıyorum ve 31 çekiyorum zararı varmı?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil